Skip to the content

Rakennamme vaativia Azure sovelluksia ja palveluita

Azure Pilvipalvelut

Modernit Azure Pilvipalvelut

Haluatko kehittää liiketoimintaprosesseja käyttäen moderneja pilvipalveluita? Haluatko keskittyä kehittämään työkaluja ja sovelluksia, jotka ratkaisevat oikeita liiketoiminnan ongelmia? Haluatko yhdistää yrityksesi nykyisen IT-infran pilvipalveluiden uusiin ominaisuuksiin? Haluatko modernisoida olemassa olevia sovelluksia omasta konesalista pilveen?

Oli ongelmasi mikä tahansa, me keskitymme sovelluksiin ja oikeiden ongelmien ratkaisemiseen emme Infran rakentamiseen.
Keskity kanssamme rakentamaan sovelluksia ja uusia kyvykkyyksiä.

Microsoft Azure mahdollistaa skaalautuvien pilvipohjaisten sovellusten toteuttamisen kustannustehokkaasti ja nopeasti. Me toteutamme laadukkaat ja kustannustehokkaat pilvupohjaiset sovellukset alusta loppuun vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla.

Rakennamme vaativia Azure pilvipalveluita

Rakennamme vaativat Azure-pilviratkaisu vastaamaan liiketoimintasi haasteita ja tarpeita. Tarvitset sitten kokonaisen pilviratkaisun tai konsultaatiota, autamme sinua ongelman määrittelyssä sekä laadukkaan ratkaisun toteuttamisessa, jatkuvassa kehittämisessä ja ylläpitämisessä.

Suhtaudumme intohimoisesti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseen

Me suhtaudumme intohimoisesti asiakkaidemme ongelmien ratkaisemiseen laadukkaasti ja kustannustehokkaasti - sinun onnistuminen ja tavotteiden saavuttaminen on meille tärkeää. Me mukaudumme ja olemme joustavia, siksi että haluamme projektien olevan sinulle yksinkertaisia, vaivattomia ja tehokkaita. Me emme jätä sinua pulaan.

Ketterä projektikohtainen toimintamalli

Ketterän projektikohtaisen mallimme kautta toimitamme projektit mitattavissa ja nopeasti tulosta tuottavissa osissa. Olemme kokonaisvaltainen ratkaisutoimittaja, jolta saat toteutukset vaivattomasti avaimet käteen periatteella.

Meiltä löytyy monipuolista osaamista ja kokemusta teollisuuden eri alueilta.

Luota meihin ja anna meille haaste. Me pidämme ja innostumme haasteista ja uuden luomisesta.

"Innovoi ja luo uutta muutamassa päivässä Design Thinking ja Design Sprint menetelmillä"

Prosimo Oy

Simo Pulkkinen
CEO

Kotisaarenkatu 3 E 26
00550 Helsinki
Finland

Email. info@prosimo.fi

Digitaalisen maailman konsultointia ideoinnista ja innovoinnista laadukkaisiin toteutuksiin, joita kehtaa näyttää kaverille

Prosimo

Jutellaan lisää