Prosimo Oy ketterä ohjelmistoyritys Helsingistä


Kumppani vaativien ohjelmistoprojektien toteuttamiseen

Olemme ketterä ja luotettava kumppani, kun haluat kehittää liiketoimintaa tukevia sovelluksia, digitaalisia palveluita tai ratkaisuja.

Me autamme kun haluat kehittää moderneja pilvi -sovelluksia, IoT, Edge ja AI ratkaisuja, mobiilisovelluksia, käyttöliittymäsovelluksia, työpöytäsovelluksia, devops ratkaisuja, integraatioita ja muita vaativia ohjelmistoja.

Suunnittelemme ja toteutamme vaativia ohjelmistoratkaisuja ketterästi yhteistyössä asiakkaan kanssa. Toteutamme projektit asiakkaalle vaivattomasti, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti

Meiltä saat kokeneet ohjelmistokehityksen asiantuntijat

Meidän kokeneet Senior -tason arkkitehdit ja sovelluskehittäjät hyppäävät innokkaasti vaativiin ohjelmistokehityshankkeisiin. Kokoamme asiakkaidemme käyttöön kokonaisen tiimin tai tarjoamme kokeneita osaajia osaksi asiakkaan tiimiä.

Rakennamme digitaalisia palveluja asiakaslähtöisesti

Meitä innostavat haastavat projekti, asiakkaan ongelmien ratkaiseminen ja jatkuvasti kehittyvät pitkät asiakassuhteet. Me rakennamme monipuolisesti erilaisia digitaalisia palveluita, sovelluksia, protoja sekä proof of concept toteutuksia

Autamme mielellämme näissä:

  • Azure pilvistrategia, siirtyminen Azureen omasta konesalista, Azure konsultointi
  • Azure pilvisovelluset suunnittelu, määrittely, toteutus ja ylläpito
  • Azure Active Directory pääsynhallinta.
  • Devops jatkuvan julkaisun ja toimituksen projektimallit. Jatkuva integraatio (Continuous Integration) ja jatkuva toimittaminen (Continuous Delivery)
  • IoT, Edge ja AI ratkaisut
  • Kubernetes ja mikropalveluarkkitehtuurit
  • Mobiilisovellukset

Onko sinulla haaste, johon tarvitset teknologista osaamista?

Me innostumme haasteista. Ota yhteyttä ja anna meidän ratkaista haasteesi!